σχετικα με εμας

Μάθετε για εμάς, τις επιτυχίες των μαθητών μας και το Video School.
Ποιοί είμαστε

Είμαστε το Σχολείο Γερμανικής Γλώσσας "Αγγελόπουλος Άγγελος"από το 1996. Με έδρα την Πάτρα. Από το 1996 έως σήμερα έχω οδηγήσει πάνω από 1200 μαθητές στην απόκτηση πτυχίων Γερμανικών ! Επίσης έχω γράψει 9 βιβλία με ασκήσεις και τις λύσεις τους σε συνεργασία με έναν Γερμανικό Εκδοτικό Οίκο.

Επίσης έχω τελέσει Διευθυντής αποκλειστικού εξεταστικού κέντρου στη Δυτική Ελλάδα για 2 έτη όμως με κέρδισε η αγάπη μου για τη διδασκαλία. Στην οποία επικεντρώθηκα αποκλειστικά .

Τα τελευταία 5 χρόνια η οικονομική κρίση από τη μία πλευρά και από την άλλη η αγάπη μου για τη διδασκαλία γέννησαν μια καινοτόμα ιδέα . Και έτσι πρόσθεσα στο ενεργητικό μου το Video School video.germanofcourse.com. Με το έργο μου αυτό ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε όλους τους ελληνόφωνους μαθητές να μάθουν τη Γερμανική Γλώσσα πληρώνοντας μόνο μια εφάπαξ εγγραφή, η οποία καλύπτει την πρόσβαση σε όλα τα υπάρχοντα αλλά και μελλοντικά μαθήματα μου. Τα μαθήματα μου τα παρέχω δωρεάν . Η εφάπαξ εγγραφή είναι απλά για το κόστος φιλοξενίας και αναπαραγωγής των Video μαθημάτων μου.

Ίσως σκεφτείτε τώρα πως υπάρχουν και δωρεάν μαθήματα της Γλώσσας στο youtube. Θα ήθελα να τονίσω πως δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τη δομή και των αριθμό των μαθημάτων μου. Αυτή τη στιγμή εμείς έχουμε 150 μαθήματα διαθέσιμα και προχωράμε… . Δείτε τα δείγματά μας και θα επιβεβαιώσετε του λόγου το αληθές .

Στο Video School έχετε τα εξής πλεονεκτήματα …

  1. Να επιλέξετε μέσα από το link categories το επίπεδο που σας ενδιαφέρει.
  2. Να δείτε το κάθε μάθημα όσες φορές επιθυμείτε.
  3. Να ανατρέξετε στο search field στο άνω μέρος μέσω λέξεων κλειδί το όποιο μάθημα.
  4. Να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις του Goethe-Institut.
  5. Να μας κάνετε την όποια ερώτηση θέλετε στο facebook.com/germanofcourse.
  6. Να κερδίσετε χρόνο και χρήμα, εφόσον μελετάτε από το σπίτι σας.
  7. Να επωφεληθείτε από το συνδυασμό Τεχνολογίας και Παραδοσιακής Διδασκαλίας.
  8. Να βλέπετε τον καθηγητή σας στον πίνακα, όπως τον έχετε συνηθίσει .
  9. Να προλαμβάνει την κάθε απορία σας.
  10. Να επωφεληθείτε από αυτό που λέγεται added value= υπεραξία.

Κατά τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε περισσότερους από 1200 επιτυχόντες σε όλες τις εξετάσεις του Ινστιτούτου Goethe. Διδάσκουμε σε όλα τα επίπεδα από το Α1 έως το Γ2.

Εκτός από το γεγονός ότι όλοι οι καθηγητές μας κατέχουν τη Γερμανική ως μητρική γλώσσα, δίνουμε μεγάλη σημασία στην εκπαιδευτική τους εμπειρία.

Δημιουργήσαμε το online σχολείο εκμάθησης γερμανικών , το οποίο επικεντρώνεται στην ουσία. Όλη η δουλειά μας σε Video-μαθήματα. ΔΩΡΟ για όλους .Κατοχυρώστε το δικαίωμα σας στη μάθηση!

Επικοινωνήστε μαζί μας Δείτε κάποια παραδείγματα

ειμαστε η επιλογη σου

Απόκτησε όλα τα υπάρχοντα και μελλοντικά video μαθήματα όπως επίσης 9 e-books μόνο με την εγγραφή σου.

Θες να δείς κάποιους απο τους επιτυχόντες μας; Κάνε κλίκ εδώ.

Χρόνια εμπειρίας

Online Μαθήματα

Επιτυχόντες

Εγγραψου στο newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα νέα μας video μαθήματα.